Училище с лице, училище за личности

Нова рубрика „Нашите деца“

Уважаеми родители,

Последните години непрекъснато чуваме за международни и национални победи на децата от 125 СОУ при участието им в престижни състезания и конкурси във всякакви области на науката, изкуството и спорта. За съжаление за повечето от тях се знае твърде малко сред останалите ученици, учители и родители. В тази връзка Училищно настоятелство „Хермес“ стартира нова рубрика „Нашите деца“, в която ще се публикуват успехите и постиженията в различни области на нашите – вашите деца. По този начин с гордост бихме искали да разкажем на по-широк кръг публика за знанията, уменията и таланта на децата ни. За целта ще разчитаме на вашето съдействие и подкрепа. Необходимо е да ни изпратите имената на детето, класа, информация за участието и постижението в състезание/конкурс, име на клуба/ръководителя участвал в подготовката на детето, снимки по ваш избор от състезанието/конкурса.

Информацията ще бъде публикувана на страницата на УН“Хермес“ във Facebook и на официалния сайт на 125 СОУ „Проф.Боян Пенев“.

Очакваме Вашите предложения на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или в пощенската кутия на Училищното настоятелство (в сградата на 125 СОУ).

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Повече информация Разбрах